charpa

ساخت وبلاگ
شرایط و امکانات توسعه ماشین های کشاورزی در ایران
در کشور ما استفاده از تراکتور و ماشبن های کشاورزی خیلی دیرتر از کشورهای اروپایی و امریکا شروع شد و اصولا در قرن هیجدهم که در اروپا گاوآهن های فلزی برگردان دار معمول شد، و در قرن نوزدهم که خرمن کوبهای جدید در امریکا اختراع گردید ، در وسائل و ادوات کشاورزی کشور ما هیچگونه تغییری حاصل نگردید. عملا در طول 50 تا 60 سال اخیر بوده است که به تدریج کشاورز ایرانی با انواع ماشین های کشاورزی آشنا شده است، اما هنوز هم آن طوری که شرایط امروز ایجاب می کند کشاورزی مملکت ما ماشینی نگشته است و در مواردی هم که این امر به صورتی انجام گرفته است ، به علل بنیادی مواجه با مشکلات عدیده ای می باشد که همه ی دست اندرکاران و منخصصین کشاورزی ماشینی با آن آشنا هستند.
 
اولین گاوآهن فلزی برگردان دار دامی در زمان ناصرالدین شاه قاجار به ایران وارد شد و در ارومیه مورد استفاده قرار گرفت . اولین نمایشگاه ماشین های کشاورزی در سال 1300 خورشیدی در تهران برگزار گردید . اولین تراکتور نفتی ساده به دستور رضاخان در سال 1308 بری مدرسهی فلاحت خریداری گردید و این مدرسه بعدها به دانشکده کشاورزی تبدیل شد. با وقوع جنگ جهانی دوم و مشکلات داد و ستد با کشورهای فروشنده و همچنین اثرات این جنگ در امور داخلی کشور، عملا این طرح متوقف و بهره برداری از آن نیز مسکوت ماند. پس از جنگ کمکم سرمایه داران و بعضی از شرکت ها شروع به وارد کردن تراکتور در ایران نمودند. ابتدا روستاییان از پذیرفتن تراکتور و ماشین های کشاورزی در مزارع خود خودداری می کردند و اعتقاد داشتند که برکت کشاورزی در سم گاوها می باشد، ولی به تدریج که با نتایج کار آشنا شدند تا حدودی آنها را پذیرفتند.
 
آغاز فعالیت بنگاه توسعه ماشین های کشاورزی از سال 1331ر حقیقت سرآغاز ماشینی کردن کشاورزی ایرا ن به شمار می رود. این مؤسسه از سال 1331 تا سال 1336 خود اقدام به وارد کردن تراکتور و ماشین های کشاورزی می نمود و آنها را به اقساط به فروش می رساند ، اما از سال 1336 تا سال 1345 بنگاه به متقاضیان خرید تراکتور وام میداد تا آنها مطابق سلیقه و امکانات خود اقدام به خرید تراکتور و کمباین و سایر ادوات کشاورزی بنمایند.این طرز کار سبب شد که به تدریج مارک های مختلف تراکتور و کمباین م به تعداد کمی وارد کشور شود و چون برای فروشندگان تامین لوازم یدکی و تعمیرگاه های لازم مقرون به صرفه نبود، اغلب این وسائل در مدت کوتاهی از کار افتاده و بی استفده می ماند.
 
در سال 1345 قراردادی با کشور جمهوری رومانی منعقد شد که طی آن تعدادی تراکتور و سایر ادوات کشاورزی از جمله گاوآهن و ... از طریق بنگاه توسعه ماشین آلات کشاورزی در اختیار کشاورزان گذاشته شود. طبق این قرار داد در مراکز عمده فروش اقدامات لازم برای تاسیس نمایندگیهای لوازم یدکی تعمیرگاه های ثابت و سیار به عمل آمد. به موازات این قرارداد از سال 1346 شروع به ساخت کارخانه ی تراکتور سازی تبریز شد که از سال 1349 بهره برداری از آن آغاز شد، قطعات تراکتور از رومانی وارد و در آن کارخانه مونتاژ گردید .در حال حاضر مونتاژ تراکتورهای مسی فرگوسن نیز در این کارخانه انجام می گیرد، همچنین کارخانه ی جاندیر اراک به مونتاژ تراکتور ، کمباین و سایر ادوات کشاورزی جاندیر پرداخت.
 
در حال حاضر کارخانه جات تراکتورسازی ایران ، تراکتورهای یونیورسال مدل 650m با توان 65 اسب بخار، تراکتور مسی فرگوسن مدل 399 با توان 110 اسب بخار و مدل285 با توان 75 اسب بخار و مدل 240 با توان 47 اسب بخار و تراکتورهای مدل 750itm با توان 75 اسب بخار را تولید می کند.
 
 
در سایت چارپا میتوانید به راحتی متخصصین طراحی باغچه و باغ و متخصصین کشاورزی را پیدا کنید و یا اینکه خود را به رایگان ثبت کنید.
charpa...
ما را در سایت charpa دنبال می کنید

برچسب : ماشین آلات کشاورزی ,اداوات کشاورزی, نویسنده : charpa charpa بازدید : 98 تاريخ : دوشنبه 26 اسفند 1398 ساعت: 16:40

استفاده از دانه های گیاهان در غذای مرغ عشق

دانه های گیاهان چه به صورت خشک، چه به صورت خیس خورده و باد کرده و چه به حالت جوانه زده، غذایی مناسب برای مرغان عشق می باشند. البته دانه های جوانه زده، به سبب تامین پروتئین کامل، بهتر هستند. مرغان عشق در طبیعت از دانه ها و مواد گیاهی گوناگون تغذیه می نمایند. منقار آن ها جهت شکستن و خرد نمودن دانه های کوچک اختصاصی شده است. (برخی مرغان عشق قادر به شکستن دانه ۲۱ نوع گیاه مختلف هستند). چنان چه به فضای داخلی منقار بالایی مرغ عشق توجه فرمایید، با برآمدگی های کوچکی که جهت گرفتن و خرد نمودن دانه ها اختصاصی گشته اند، مواجه خواهید شد.

تشخیص دانه تازه و کهنه

گاه، برخی از صاحبان پرندگان زینتی در خصوص تشخیص دانه های تازه از کهنه، دچار مشکل می گردند. برای تشخیص دانه های تازه از کهنه، بهترین شیوه سبز نمودن تعدادی از آن ها در آب می باشد. بدین منظور، بایستی دانه ها را به صورت یکنواخت در آب پخش نموده و موارد اضافی را خارج نمایید. ۲ تا ۳ روز بعد، دانه های تازه جوانه خواهد زد، در حالی که دانه های کهنه تغییری نخواهند نمود. پس از جوانه زدن دانه ها، می توانید از آن ها جهت غذای مرغ عشق خویش بهره گیرید. البته، بایستی دقت نمایید که از دانه های جوانه زده ای که بوی نامناسب می دهند یا کپک زده شده اند، جهت تغذیه پرنده استفاده نکنید. (دانه های کپک زده، سبب بیماری پرنده خواهند گشت).

چارپا مرکز باغ وحش های ایران

میوه جات و سبزیجات به عنوان غذای مرغ عشق

سبزیجات پرتقالی تیره یا سبز تیره و میوه جات، حاوی ترکیبات پیش ساز ویتامین A می باشند. ویتامین A ، جزء مهمی از جیره غذایی پرندگان محسوب می شود، اما متاسفانه دانه ها، غلات و بقولات، فاقد ترکیبات ویتامین گفته شده هستند. ویتامین A از رخداد عفونت پیشگیری نموده و موجب حفظ سلامتی چشم، دهان و دستگاه تنفس می گردد. سبزیجات و میوه جات غنی از ترکیبات پیش ساز ویتامین A، شامل مواردی چون هویچ، سیب زمینی شیرین، سیب زمینی هندی، کلم بروکلی، فلفل قرمز خشک و اسفناج می شوند.

صاحبان گرامی، بایستی میوه جات و سبزیجات تازه را به قطعات کوچک و مناسب، جهت تغذیه مرغ عشق تقسیم نمایند. برای نمونه، هویچ خرد شده یا پخته، سیب زمینی هندی بخارپز یا پخته و سیب زمینی شیرین، جهت غذای مرغ عشق بسیار مناسب می باشند. سبزیجات و میوه جات پخته، بایستی خنک شده (معادل درجه حرارت اتاق) و سپس به پرندگان زینتی ارائه گردند.

 

شما میتوانید صدای مرغ عشق را در این ویدیو زیبا ببینید . در ضمن میتوانید برنامه حیوانات که در آن مطالب آموزشی و ثبت آگهی خرید و فروش انجام میشود را دانلود کنید.

charpa...
ما را در سایت charpa دنبال می کنید

برچسب : خرید پرنده,خرید پرندگان,خرید پرنده زینتی,پرنده زینتی,طوطی,مرغ عشق,کبک,فنچ, نویسنده : charpa charpa بازدید : 74 تاريخ : دوشنبه 26 اسفند 1398 ساعت: 16:16

دو افسانه در مورد طراحی برکه مصنوعی در خانه

افسانه اول: ساخت برکه مصنوعی گران است!


وقتی صحبت از ساخت برکه مصنوعی می شود، ماهی های آسیای شرقی که درون آب زلال شنا می کند را به یاد می آوریم. ولی لزومی ندارد از آن ماهی ها استفاده کنید. ماهی های ارزان قیمتی هم وجود دارند که می تواند رنگ آن ها را با رنگ عناصر موجود در برکه هماهنگ کنیم. روش دیگر هم استفاده از ماهی های سفره هفت سین است. این ماهی ها برای ماهی های داخل رودخانه، دریا و دریاچه بیماری ایجاد می کنند ولی می توانید از این ماهی ها در برکه های خانگی خود استفاده کنید. در ضمن لزومی ندارد تمام قسمت های آن را به یک باره تهیه کنید. سالی یک بار می توانید عناصری به این برکه مصنوعی اضافه کنید. یک بار مجسمه، سال دیگر گیاه، سال بعد چراغ و… .

افسانه دوم: برکه مصنوعی باید بزرگ باشد.


یک قانونی وجود دارد که می گوید برای هر 2.5 سانتی متر ماهی 45 لیتر آب لازم دارد. به هر حال شما تجربه نگه داری از ماهی قرمز را داشته اید و می دانید شما باید آب تنگ ماهی را عوض کنید. اما آب برکه مصنوعی را دو بار در سال (یعنی بهار و در پاییز) تعویض می کنیم. اگر اندازه ی برکه مصنوعی شما کوچک است می توانید یک دستگاه تصفیه و یا اکسیژن رسانی از آکواریوم فروشی ها تهیه کنید. برای دانستن سلامت آب و کنترل مناسب بودن آن برای زندگی ماهی ها می توانید از نوار های ph سنج استفاده کنید. برای سهولت تعویض آب برکه مصنوعی سعی کنید در حیاط خود یک شیر آب داشته باشید.برکه مصنوعی میتواند نقش مهمی در طراحی باغچه و حیات خانه داشته باشد .

زیبایی برکه


شما می توانید از گیاهان و گل های آبزی برای زیباتر شدن برکه مصنوعی خود استفاده کنید. توصیه من این است از هر 3 نوع گیاه آبزی یعنی گیاهان رو آبی، گیاهان میان آبی و گیاهان زیر آبی استفاده شود برای اطلاعات بیشتر در مورد گیاهان آبزی از این سایت دیدن کنید. البته فراموش نکنید برخی گیاهان برای اکوسیستم های ایران مهاجم محسوب می شوند پس لطفاً از رهاسازی گیاهان و حیوانات آبزی در اکوسیستم های ایران جداً خودداری کنید.

 

سایت چارپا مکانی است برای علاقه مندان به حیوانات و پیدا کردن اماکن مانند باشگاه های سورکاری اسب و باغ وحش ها و پت شاپ ها میباشد.

charpa...
ما را در سایت charpa دنبال می کنید

برچسب : برکه,ماهی,گل, نویسنده : charpa charpa بازدید : 145 تاريخ : دوشنبه 19 اسفند 1398 ساعت: 17:46

محاسبه تعداد درخت در هكتار

براي تعيين تعداد نهال مورد نياز در يك هكتا رزمین براحتي مي توان با حاصل ضرب فاصله درختان در روي رديف در فاصله بين رديف مساحت مورد نياز براي يك درخت بر حسب متر مربع محاسبه مي شود. حال با تقسيم 10000 متر مربع بر عدد حاصل تعداد درخت در يك هكتار محاسبه مي شود. جدول زير تعداد درخت در هكتار را براي فواصل مختلف كاشت نشان مي دهد. اولين رديف افقي فاصله درخت را روي رديف و اولين ستون فاصله بين رديف ها را نشان مي دهد

سيستم هاي كاشت

سابقاً در ايران درختان ميوه را بدون نظم خاصي به وسیله ادوات کشاورزی  مي كاشتند و تقريباً از دهة چهل به بعد در اثر تلاش و ترويج متخصصان كشاورزي كاشت رديفي درختان میوه رايج گرديد.

در احداث يك باغ، هدف اصلي توسعة حداكثر سطح باردهي در حداقل زمان در هكتار مي باشد. براي نيل به اين مهم, سيستم هاي مختلف كاشت كه همگي از نظم خاصي پيروي مي كنند به وجود آمده است. براي حداكثر استفاده از نور آفتاب جهت رديف ها بايد شمالي جنوبي باشد به ويژه در سيستمي كه فاصلة روي رديف كمتر از فاصله بين رديف ها باشد (سيستم مستطيلي). از مهمترين سيستم هاي كاشت مي توان به مربعي. مستطيلي. مثلثي و چند ريفه اشاره كرد.

 

سيستم مثلثي : در اين سيستم كه لوزي و شش گوش نيز خوانده مي شود، هر سه درخت بر روي رئوس يك مثلث (معمولاً متساوي الاضلاع و گاهي متساوي الساقين)كه جهت قاعده آن غربي شرقي است و هر چهار درخت بر روي رئوس يك لوزي كشت مي شوند. اين روش از نظر سايه اندازي مانند روش مربعي است و تفاوت هاي آن با سيستم مربعي اين است كه اولاً در اين روش رديف هاي شمالي جنوبي وجود ندارد و ثانياً با رعايت فواصل مساوي. در اين روش حدود 16% بيش از روش مربعي، در واحد سطح زمین درخت كاشته مي شود.

سيستم مربعي: در اين روش كاشت فاصله رديف ها با فاصله بين ريف ها برابر است بطوريكه هر چهار درخت روي رئوس يك مربع قرار مي گيرند. بنابر اين در باغ افزون بر رديف هاي شمالي جنوبي، رديف هاي شرقي غربي نيز وجود خواهند داشت. در اين سيستم. در صبح و بعد از ظهر درختان مجاور بر روي هم سايه نسبتاً زيادي مي اندازند و به همين دليل براي مناطقي كه از شدت نور پاييني برخوردار باشند مناسب نمي باشد.

سيستم مستطيلي: در اين روش كاشت، فاصله روي رديف ها از فاصله بين رديف ها بيشتر است و به اين دليل با فرض تخصيص مساحتي مساوي با روش مربعي به هر درخت، (مثلاً 7*5 متر برابر با 9/5*9/5) در صبح و بعد از ظهر كه شدت نور نيز كمتر است، درختان سايه كمتري بر روي هم مي اندازند و هر درخت از نور بيشتري بهره مند مي گردد. در اين سيستم، درختان در حداكثر رشد. فواصل روي رديف ها را پر مي كنند ولي در بين رديف ها فاصله بيشتري بين درختان وجود خواهد داشت كه عبور و مرور وسايل را در جهت شمالي جنوبي تسهيل مي كند. اين روش به ويژه براي مناطق سردسير توصيه مي شود.

 

سيستم چند رديفه: اين سيستم براي درختان پاكوتاهي كه به صورت داربستي و پهن تربيت مي شوند مناسب است و با اين شيوه, درختان ميوه را مي توان با تراكم زياد كاشت. روش هاي كاشت دو رديفه و سه رديفه از جملة اين سيستم مي باشند. در اين روش به ازاي هر دو رديف و يا سه رديف درخت يك معبر در نظر گرفته مي شود. درختان رديف هاي مجاور با هم آرايش مثلثي دارند تا علاوه بر استفاده حداكثر از زمين سمپاشي و ساير عمليات محلول پاشي بر روي درختان به خوبي انجام گيرد.
 
امروزه در اروپا ماشین آلات کشاورزی وجود دارد که میتواند به صورت اتومات نهال درختان را به صورت منظم بکارد . 
charpa...
ما را در سایت charpa دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : charpa charpa بازدید : 86 تاريخ : دوشنبه 19 اسفند 1398 ساعت: 16:45

جيره غذايي غاز

 

جيره غذايي غازها، به سن غاز، جنسيت و نژآد غاز بستگي دارد. در ابتداي تولد جوجه غاز، پرنده را با نان ريز شده در آب يا شير سير مي کنند. در همين هنگام، از سبزيجات و علفها نيز براي تغذيه غازها استفاده مي شود تا جوجه ها به خوردن علف و سبزي عادت کنند. بعد از يک ماهگي غاز، مي توان از خوراکي هاي سرشار از نشاسته و ذرت براي تغذيه غازها استفاده کرد. دانه ها و بذرهاي نشاسته اي هم باعث رشد غازها مي شود و هم چربي موردنياز غاز را به بدن او مي رساند. سبزيجات، برنج پخته شده و سيب زميني پخته از ديگر غذاهاي مناسب براي غازها است.

 

وقتي مي خواهيد جيره غذايي غاز را مشخص کنيد، به ميزان انرژي مصرفي پرنده بايد توجه داشته باشيد. غازهايي که در حال توليد مثل و جوجه کشي هستند يا تازه تخم گذاري کرده اند، به مواد غذايي بيشتري نياز دارند و شما بايد جيره غذايي اين غازها را تغيير دهيد. غازهاي در حال توليد مثل را با کنسانتره گوشت، ذرت، سويا، نمک و سبوس گندم تغذيه کنيد. جيره غذايي غازهاي در حال توليد مثل، به جثه غاز و تعداد تخمهايي که گذاشته است نيز بستگي دارد. در اين دوران، بهتر است به غازها اجازه دهيد به هر اندازه که مي خواهند غذا بخورند؛ زيرا بدن آنها به انرژي بيشتري نياز دارد.

 

 

يادتان باشد که غازها، در هر سن و موقعيتي به آب فراوان نياز خواهند داشت؛ پس آبخوري ها را هميشه با آب تميز پر کنيد. هم چنين شما بايد در کنار جيره غذايي غاز ، مقدار زيادي سنگريزه در اختيار پرنده قرار دهيد تا آنها را بخورد؛ زيرا سنگريزه باعث هضم بهتر غذا در معده غاز مي شود.

 

 

غازها به منظور توليد گوشت، تخم گذاري و جوجه کشي و مصارف ديگر نگهداري مي شوند. اگر غازها براي توليد گوشت پرورش داده مي شوند، بايد از خوراکي هاي چاق کننده براي تغذيه غاز استفاده کرد؛ اما اگر غازها به منظور تخم گذاري و جوجه کشي نگهداري مي شوند، از گياهان و سبزيجات بايد تغذيه شوند تا زياد چاق نشوند؛ زيرا غازهاي چاق، در تخم گذاري و توليد مثل مشکل دارند و تخمهايي بدون نطفه مي گذارند.

 

 غاز

غذاي جوجه غاز

 

جوجه غازها را بايد با جيره غذايي استارتر تغذيه کنيد که متناسب با شرايط بدني جوجه ها است و حدود 20 درصد پروتئين دارد. اگر مي خواهيد جوجه غازها، غذايشان را با اشتياق بيشتري بخورند، غذاي آنها را درون کمي آب بخيسانيد. از 4 روزگي، جوجه غازها را به خوردن علف عادت دهيد. بعد از رسيدن جوجه غاز به سن 14 روزگي، بايد جوجه ها را با غذاي رشد تغذيه کنيد.

 

سبزيجات، بذرها و میوه ها و پسماندهاي غذاهاي انسان از جمله غذاهاي مناسب براي دوران رشد جوجه محسوب مي شوند. از 2 هفتگي تا 7 هفتگي، جوجه غاز را با غذاي رشد سير کنيد. وقتي جوجه غازها 1 ماهه شدند، مي توانيد به آنها خوراکي هاي غني و نشاسته اي بدهيد. ذرت، پودر ذرت مخلوط شده با آب و پوره ذرت از جمله غذاهاي سرشار از نشاسته هستند. وقتي جوجه ها 40 روزه شدند، غذاي آنها را با 14 درصد پروتئين، 8 درصد فيبر خالص، 2 درصد کلسيم خالص و مواد ديگري مانند فسفر، ليسين و ويتامين ها ترکيب کنيد تا تمام خوراکي هاي لازم به بدن جوجه ها برسد.

براي اينکه جوجه غازها رشد بهتري داشته باشند، ويتامين ها و املاح را درون آب حل کنيد تا الکتروليتها و مواد ضروري به بدن جوجه ها برسد و رشد بهتري داشته باشند.

 

 

سایت چارپا اولین بازار آنلاین حیوانات ، گاوداری ها و مرکز گوسفند و شتر ایران میباشد.خدمات و محصولات آن ها را میتوانید به راحتی پیدا کنید .

 
charpa...
ما را در سایت charpa دنبال می کنید

برچسب : غاز,غذای غاز,طیور, نویسنده : charpa charpa بازدید : 81 تاريخ : شنبه 17 اسفند 1398 ساعت: 17:52